Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00

Stem t/m 28 mei op het Tinnen Figuren Museum voor de Cultuurprijs Ommen 2016

Stemmen kan nog t/m 28 mei 2016 door een mail te sturen naar cultuurprijs@Ommen.nlcultuurprijs-2016-stemmen

De Cultuurprijs is door de gemeente Ommen in samenwerking met het Cultuurplatform Ommen ingesteld als waardering voor alle mensen en organisaties die bouwen aan cultuur in Ommen. Inwoners van Ommen konden in de afgelopen weken kandidaten aanmelden voor de prijs. Uit de vele enthousiaste aanmeldingen heeft een deskundige jury drie genomineerden gekozen.

Stemmen
Alle inwoners van Ommen kunnen tot en met 28 mei een stem uitbrengen op een van de genomineerden door een e-mail te sturen met daarin de favoriete kandidaat: cultuurprijs@ommen.nl. Hierbij dient iedereen zijn of haar naam en adres te vermelden. Bij het bepalen van de winnaar tellen de stemmen van de inwoners even zwaar mee als de stem van de jury.

Op vrijdag 3 juni wordt de Cultuurprijs uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Carrousel in Ommen. De winnaar ontvangt naast eeuwige roem ook een geldprijs van 1.000 euro en mag tevens een jaar lang het logo van de Cultuurprijs gebruiken in zijn of haar uitingen.

Stichting Vechtdalkunsten
De Stichting Vechtdalkunsten zet zich op verschillende manieren in voor de beeldende kunst in Ommen. Het is een vernieuwend initiatief met een breed draagvlak en publiek.

Nationaal Tinnen Figuren Museum
Nationaal Tinnen Figuren Museum is uniek in Nederland en heeft een waardevolle collectie. Het museum heeft een programma voor jong en oud.

Streekmuseum Ommen
Steekmuseum Ommen koestert ons cultureel erfgoed. Het museum organiseert regelmatig thema-exposities en –avonden en maakt ook kinderen wegwijs over onderwerpen uit het verleden.

Comment(1)

  1. REPLY
    gerrit Sampimon says

    Geweldig geschiedenis — in beeldjes

Laat uw reactie achter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Gaat u akkoord met ons privacy statement?