Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00

Expositie ‘Grenzen in Veelvoud’ vanaf 1 oktober te bezichtigen

Vanaf 1 oktober start de expositie ‘Grenzen in Veelvoud’. Deze nieuwe expositie start in het kader van het thema GRENZEN van de Maand van de Geschiedenis.

Er zijn geografische, politieke, technische, lichamelijke, geestelijke en tal van andere grenzen die onze ruimte en mogelijkheden bepalen. De belangrijkste grenzen lijken in ons hoofd te zitten. Het al dan niet uitgesproken: ‘dat kan ik niet’ en ‘dat durf ik niet’ kan een rem zijn om onze eigen mogelijkheden te benutten. Behoudzucht, vooroordelen en eigen belang kunnen anderen belemmeren om hun grenzen te verleggen.

expositie-grenzen-in-veelvoud-ibr-nt

Maar voor het denken en voor het voelen bestaan geen grenzen, vooral als die zich richten op het nobele en/of creatieve. Bekijk de kleine kunstwerkjes in deze tentoonstelling en laat u inspireren om uw eigen grenzen te ontdekken en misschien wel te overstijgen.

In veel aantrekkelijke ensceneringen tonen tinnen figuren beelden van mensen die tegen grenzen opliepen, maar vooral ook van mensen die hun grenzen wisten te overstijgen. Tinnen figuren blijven een onuitputtelijke bron van inspiratie en bewondering.

U bent van harte welkom om de expositie te bekijken.

Laat uw reactie achter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Gaat u akkoord met ons privacy statement?