Waarom zou je geven om cultuur?

Verbazen, verwonderen, ontroeren, verrassen; cultuur dóet iets met je. Of je nou graag een expositie bezoekt of zelf achter de schermen werkt: cultuur beweegt je.

Cultuur. Je houdt ervan. Je geeft erom. Een wereld zonder cultuur zou een dor bestaan opleveren. Want zonder bezoekers geen expositie, zonder luisteraars geen concert, zonder publiek geen voorstelling. Hoe meer mensen erom geven, hoe mooier het wordt. Geven is ook een kunst.

Waarom vriend worden?

Het Tinnen Figuren Museum hecht er veel waarde aan om vrienden te hebben: vrienden staan dicht bij het museum en tonen door hun lidmaatschap hun verbondenheid met de collectie en de activiteiten die er plaatsvinden. Door hun financiële bijdrage maken de vrienden het mogelijk dat het museum activiteiten ontplooit die zonder hun bijdrage niet mogelijk zouden zijn. Je geeft het museum de kans om te bouwen aan een toekomst met nieuwe exposities, voorstellingen en educatie voor het basisonderwijs. Daarmee help je het rijke culturele leven.

Welke voordelen heb ik als vriend?

- Onbeperkt en gratis toegang tot het museum
- Onbeperkt en gratis toegang tot tentoonstellingen
- Previews bij tentoonstellingen
- Ontvangst van de nieuwsbrief

Wat kost een vriendschap?

- Minimaal € 10,- per jaar

Bekijk de Geefwijzer (link: http://www.daargeefjeom.nl/ ) voor alle mogelijkheden en de interessante belastingvoordelen.

Meld je nu aan

  Fijn dat je vriend wordt van ons museum of ons steunt door een éénmalige gift.

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bankgegevens:

  IBAN (verplicht)

  Ja, ik heb dit formulier correct ingevuld en ga akkoord met de automatische incasso.

  Bedankt dat u vriend word.

  Bedankt voor uw gift.

  Na het verzenden van het formulier ontvang je een bevestiging per mail. Indien je geen bevestigingsmail hebt ontvangen check dan je ongewenste mailbox. Het kan zijn dat de bevestiging hierin terecht gekomen is.

  Het incassant ID is: NL79ZZZ410235570001

  Alle rechten voorbehouden | Onderhoud door: Rollema Media Ommen